Святий Миколай в Мезинському НПП привітав дітей з дитсадочка зі святом

Любий, отче Миколаю, Ти прийди до нас із раю

Святий Миколай – Чудотворець, архієпископ Мирлікійський, належить до найвизначніших святих християнської церкви. Його люблять і вшановують на Заході та Сході. В Україні цей святий вважається покровителем та заступником дітей, тому вони чекають на день святителя Миколая з особливим нетерпінням, адже зранку слухняні діточки знаходять під своїми подушками подаруночки, а нечемні – отримують різки.

З нагоди Дня Святого Миколая працівники Мезинського національного природного парку вже вкотре привітали вихованців ДНЗ «Казка» (с.Свердловка). Театралізоване дійство «Любий, отче Миколаю, Ти прийди до нас із раю» діти переглянули у святково прикрашеному візит-центрі НПП. На свято звичайно ж завітав Миколай з своїми помічниками – ангелами та злий чортик, який хотів зіпсувати свято, але, не знайшовши нечемних дітей, засмучений пішов геть.

Діти співали, танцювали, розповідали віршики, виконували різноманітні завдання, які їм пропонували, а на завершення отримали подаруночки від Миколая. Від свята отримали задоволення всі присутні.

Залишити відповідь