Підсумки конкурсу „Новорічний букет замість ялинки – 2014“

 

Співробітники Мезинського національного природного парку не залишилися осторонь проблеми знищення хвойних дерев на новорічні свята і виступили з ініціативою проведення районного конкурсу „Новорічний букет замість ялинки“, залучивши до участі загальноосвітні школи Коропського району та Коропський районний центр дитячої творчості. Мета конкурсу – привернути увагу школярів та їх батьків до цієї проблеми. Згідно  Положення про конкурс, яке було розіслане по школах, учасники мали виготовити новорічні букети та композиції як альтернативу новорічній ялинці. Роботи повинні були мати новорічну тематику, складатися з гілок хвойних рослин або матеріалів, якими їх можна замінити, що зібрані без шкоди для природи.

До оргкомітету конкурсу надійшло 79 творчих робіт із 10 загальноосвітніх закладів Коропського району.

Переможцями конкурсу за висновками журі стали:

I місце – колективна робота учнів 5-А класу Коропської ЗОШ I-III ст.. «Зимове чудо»

II місце –Коток Вікторія, учениця 11-А класу Коропської ЗОШ I-III ст. «Новорічний макарон»

III місце – розділили колективна робота учнів 6 класу Іваньківської ЗОШ I -II ст. та колективна робота учнів 9 класу Мезинського НВК.

1 місце Зимове чудо робота учнів 5 кл. Коропської ЗОШ
2 місце Коропська ЗОШ 11-А кл.
3 місце Іваньківська ЗОШ 6кл.
Мезинський НВК 9кл

 

Окремими подяками за оригінальний підхід до оформлення новорічного букету відмічено роботи учнів 7 класу СвердловськоїЗОШ I-IIIст.,робота учнів гуртка «Юні флористи» Коропського РЦДТ,колективна робота учнів 10-А класу Коропської ЗОШ I-III ст.та колективна робота учнів 7 класу Покошицької ЗОШ I-III ст.

Коропський РЦДТ гурток Юні флористи

Призери новорічного конкурсу отримають подарунками від Мезинського НПП.

Хочемо подякувати всім конкурсантам і побажати їм подальшого натхнення і завзяття. Сподіваємося, що конкурс наступного року відзначиться ще більшою креативністю і масштабністю, а новий підхід у відзначенні зимових свят завойовуватиме все більше прихильників.

Оргкомітет конкурсу

Залишити відповідь